8.12.13

Woonnieuws December


 
Kidsroomzuid houdt je elke maand op de hoogte van het laatste woonnieuws en de leukste producten 

 
GREAT DESIGN!
WOW! Wat een mooi design deze chopping boards uit de BB+++ lijn. Net uitgebracht en we zijn instant verliefd op het design. Grafische en spannende vormen. Heb je de freeslijn al gespot? Mooi design tijdens de gebruikelijke vroege ochtendspits van boterhammen smeren en ontbijten. Maar nog liever gebruiken we ze als tapasplank bij een gezellige avond met vrienden. Kortom, Multi-inzetbaar deze berkenhouten (snij)planken. (Buisjes & Beugels+++)
 

Dametje of Heertje in de Regen
Wat zijn ze leuk de serie prenten van Blanca Gomez uit Madrid. Zo verfrissend kan regen zijn!  En het leuke van Papelaria is dat ze meteen een tip voor een lijst meegeven. En denk je dat dat duur is? Nee hoor, wat ze hebben ook bij het Zweedse warenhuis voor je gekeken en gematcht. (Papelaria)

Musy Mate Mini knuffel  - Bunny Moonlight grijsAankleedkussenhoes  - Super Star Scout - Sterren zand

ROYAL NEWS
De swaddles (inbaker) doeken waren al gespot bij de kleine Royal Prince van Engeland. Stijlvol, Multi functioneel en hoe vaker je het wast, hoe zachter het wordt. Maar wist je dat Aden +Anais ook leuke aankleedhoezen heeft en sinds kort ook in het assortiment deze Musy Mate Mini knuffel. Ook echt iets voor een Royal Prince vinden wij (Jut & Juul)


Rafa-kids S swing02.jpgRafa-kids S swing01.jpg


YELLOW OR BLACK!
Het begon als een gadget op de Elle Inside Amsterdam. Afgeleid van de wielen van het even stoere peuterbed. Na veel vragen is het wiel doorontwikkeld tot een volwaardige schommel. Met zwarte rubberen rand om de wildebrassen een beetje zacht te laten botsen. Mooi afgewerkt met een geel of zwart koord. Erg leuk voor binnen, maar hij kan net zo gemakkelijk buiten gebruikt worden...in de zomer!  (Rafa-kids)Geen opmerkingen:

Een reactie posten