7.2.14

SS14 MINI RODINI


JUNGLE FEVER  Naar deze collectie hebben we uitgekeken en we kunnen niet anders zeggen dan dat hij weer waanzinnig is! Ja, als het om Mini Rodini gaat staan we in de rij! Want dat willen we hebben. En niet in de laatste plaats om zijn coole prints, de mooie stoffen en de fijne pasvorm.

De collectie is weer heerlijk compleet en bestaat o.a. uit sweaters, broeken, jassen, leggings en jurkjes en natuurlijk badpakken en zwembroeken. En aan de kleintjes is ook volop gedacht. En zoals we inmiddels van Mini Rodini gewend zijn, zijn er dus weer volop aanwezige prints gebruikt. Prints van de hand van de Zweedse illustrator en tevens oprichter Cassandra Rhodin, waarbij ze zich dit keer heeft laten inspireren door de Jungle.

De SS14 collectie genaamd Mini Zoologist, met Jungle als thema en nog meer aandacht voor duurzaamheid, dan we al gewend waren van Mini Rodini. Want naast biologisch katoen is er nu ook gewerkt met gerecycled polyester. Alles met oog voor mens &  milieu.

Bij een collectie vol Jungle en Safari invloeden zien we prints van Toekans, Leguanen, Olifanten, Giraffen en Slangen. En ook de tijgerprint ontbreekt niet. Wederom een echte Musthave collectie! Enjoy it!

 

 

 MINI RODINI shop je in een aantal van onze favoriete shops:

Purestarters  * MiniMiks *  Broer & Zus  *  Little Sahou  *  Orange Mayonnaise   *  Springstof 

 Kids with Flair   * GoldfishGeen opmerkingen:

Een reactie posten