17.3.14

SS14 Little Label


Als je zegt basics, dan zeg je Little Label. Sweat items, Jersey jurkjes, rokjes, babypakjes en meer! Ik kan me herinneren dat ik Daan als baby graag zag in comfortabele babypakjes. En ja, dat mocht wel stylisch verantwoord zijn.

Maar Little Label is nog zoveel meer dan de basics voor de allerkleinsten. Want de collectie groeit en groeit. Werd de collectie vorig seizoen uitgebreid met een collectie pyjama 's. Dit seizoen is er weer een nieuwtje, want loopt de collectie niet tot maat 140, zoals eerdere collecties, maar kun je er terecht t/m maat 152.

En ook de kleuren zijn alles behalve basic te noemen. En zien we nieuwe kleuren groen en blauw. Let summer start! Maar ook een portie peach en taupe. En deze laatsten zijn wel erg leuk met elkaar te combineren.

Een van onze favorieten: het streepjes babypakje . Voor de jongens: de sweat shorts. Hij is er in meerdere kleuren, maar ook in off white. En ook voor de meisjes hebben we leuke shorts en rokjes gezien.  De collectie is online te vinden in de webshop van Little Label.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten