19.6.14

Een klein Amsterdams Label & een kortingscodeHet is verfrissend kleine merken te vinden die niet alleen met prachtige ontwerpen komen en de beste materialen, maar ook echt de zorg geven aan elk item dat naar de klant gaat. Is het niet geweldig om te weten dat de designer de controle voert over elk en ieder aspect van de productie? Een van deze merken is het Nederlandse label HAAS. Ontworpen en geproduceerd in een kleine studio in Amsterdam.

Klein, maar vanwege zijn onderscheidende design en hoge kwaliteit is HAAS op weg de wereld te veroveren! En lanceerden ze onlangs maar liefst twee lijnen. Beide met grafische invloeden. Beide gemaakt van mooie stoffen en bij beide lijnen is er veelvuldig gebruik gemaakt van de kleuren zwart, grijs & wit. We zijn eigenlijk wel voor beide collecties gevallen. Een aantal overeenkomsten, en toch zijn ze zo verschillend.

Leuk nieuwtje! Want om kennis te maken met dit label ontvang je t/m as zaterdag 21 juni 17% korting op alle items uit beide collecties.

En om het helemaal compleet te maken: Haas maakt elk item op aanvraag. Dus zodra jij bestelt, wordt het item speciaal voor jou geproduceerd. Bijzonder, toch? Hierdoor is de levertijd net even wat langer, maar deze collecties zijn een paar dagen wachten zeker waard!

Je vindt de collectie Haas:  Hier  (gebruik code HAAS voor 17% korting) &  Hier  (17% korting al verwerkt)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten