2.7.14

SHOP-THE-LOOK: Kids On The Moon
Als je KRZ volgt heb je onlangs gelezen over de zomercollectie van het Poolse Kids On The Moon. Een collectie die slechts sinds een aantal weekjes in de winkels ligt. En gelukkig ook in de Nederlandse shops. Niet op veel plekken, dus nogal exclusief. Wij houden ervan.

MOONSAFARI

De zomercollectie van Kids on The Moon verlaat de aarde en opent het seizoen voor een MOONSAFARI. Ja, een Safari naar de Maan. En gaat het over de wilde natuur, dapper zijn, lef hebben en een natuurlijke hang naar avontuur. En yes! Wij willen wel op zo'n Moonsafari. Wat een collectie! Natuurlijke tinten, camouflageprints en asymmetrische details. Patronen, strepen en een prachtig kleurenpallet met zand, camouflagegroen, wit en grijs.

THE POSTMAN

We maakten dan ook een vreugdesprong toen we post kregen uit Polen. en niet zomaar post, een heus pakket waar we maar liefst drie looks mee konden maken. En deze laten we dan ook graag zien in deze blogpost. Wat is er toch gaande in Polen! De standaard ligt er hoog. En wat ben ik onder de indruk van de gebruikte stoffen. De broek...ja, oordeel zelf...maar die broek is een instant LOVE. Een geweldige pasvorm, maar ook een super stof. Je ziet het niet op foto, maar de binnenzijde heeft een net andere stof, die erg zacht is en heel comfortabel aanvoelt.

Hetzelfde geldt voor het Go Vest, dat je eindeloos kunt combineren en ook kunt doordragen in de herfst. De shirts met unicorn print zijn ook al zo tof. Kids on The Moon, you did a great job!

Wij zijn fan, zeker nu we het hebben kunnen zien, voelen en dragen. Met super items voor de jongens, maar ook waanzinnige stukken voor de meiden. Want ons betreft, zeker checken deze collectie. En voor nu...Get inspired.! Benieuwd wat jullie favoriete look is: 1, 2, of 3!

He Wear:   Pants short Cut   /  Go Vest  /  Shirt Unicorn Stripe   /   Unicorn Longsleeve 

More info on the website of Kids On The moon 

en in de NL-shop Minimiks  en Kidsfinest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten