1.7.14

Een collectie met een minpunt: De naam!
Dit Fashion Label of eigenlijk Lifestyle Label - want naast kleding brengen ze ook muziek en boeken op de markt- heeft 1 klein min-punt: De naam! Yeeh, hoe gaan we dat uitspreken, of nog erger...onthouden. Daar komt ie: Czesiociuch!

Maar de collectie is te gek. Stoere grafische prints, diepe tinten. Heerlijke opvallende broeken met retro prints en geometrische prints. Iets dat we al in de Interieurs zien..maar nu dus eindelijk ook op baggybroeken en shirts. De collectie is unisex en ontzettend stoer te mix & matchen.

Leuk om te melden is de filosofie van Czesiociuch om alles dicht bij huis te houden en te halen. Zo komen niet alleen de stoffen, maar ook de ritsen, knopen en zelfs het garen uit Polen. Maar ook het inpakpapier en de websitebouw valt binnen dit principe. Dit alles van de hand van Czeslaw Moliz -muzikant- en Dorota Zielinska -stylist-. 

De items zijn gaaf met elkaar te combineren,  met als favoriet de octopus baggypants  die je stoer combineert met dit shirt dat gemaakt is van een wel heel bijzondere stof. De collectie is deze week in NL gearriveerd. Dus hurry, hurry naar de collectie, die je hier vindt >>
Geen opmerkingen:

Een reactie posten