28.8.14

AW14 Mini Rodini 2nd drop
Donderdag  28 augustus 10u ! De 2e drop Mini Rodini is een feit. De eerste drop is met veel enthousiasme ontvangen. Zowel door mij, door jullie als door de rest van de wereld. De eerste items uit het circus waren een regelrechte hit. 

De overall print van gewichtheffers is wel een van de favoriete prints uit de eerste drop gebleken. Wie had dat kunnen denken toen we de eerste beelden van deze print zagen en de broek & het shirt met dezelfde print werden gecombineerd. Niet doen! En dat wordt ook niet gedaan door jullie. De print op het shirt of op de legging, ik vind hem geweldig! En zo waren er meer voorbeelden....als ik zeg de sweater met clownsgezicht, weten jullie allemaal wat ik bedoel. Toch?

En nu dus drop 2 - en volgt later nog een derde en laatste drop-. Zien we de M op verschillende manieren als print. Is er eindelijk de pingu├»n bodysuit voor de kleintjes. De tijger, hondjes...en muizen! Ben jij klaar voor de muizenprint?  En was je aan het wachten op de winterjassen. Ze zijn er! Veel plezier...


Bij welke favoriete shop, shop jij MINI RODINI ? 

Orange Mayonnaise   //  Goldfish  //  Springstof  

Sama-Sama  //   BlingSundaysbest  //  Purestarters   

MiniMiks //  Broer & Zus  //  Little Sahou     
meer info over AW14: De AW14 collectie draagt de naam Quel Carrousel en is ge├»nspireerd op het leven van de mensen achter het circus. Kleren comfortabel genoeg om te dragen wanneer ze reizen met de caravan van stad tot stad in het vroege licht van schemering. 

Duurzaam genoeg voor een beetje aspirant acrobaat wanneer hij tijdens de opvoering ondersteboven hangend in Romeinse ringen geconfronteerd wordt met uitdagende situaties. Stijlvol genoeg voor jonge muizen trainers bij de uitvoering  in de ring, waarbij ze begeleidt worden door het circusorkest.

Met een groot aantal duurzame stukken gemaakt van GOTS en Fairtrade gecertificeerde katoen. Dit is een collectie geschikt voor sprankelende activiteiten, vol met plezier en te dragen op een plek  in de schijnwerpers, als ook achter de coulissen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten