27.8.14

AW14 Finger in The Nose


Een flinke hoeveelheid authenticiteit, een vleugje Rock & Roll, gecombineerd met een stevige dosis Functionaliteit. We schreven al eerder over Finger in The Nose. Ja, dit Fashion Label verdient het om elk seizoen over te schrijven.

Dit Label, met als basis Parijs, is opgezet door de Noorse Siv Tone Kverneland. De combinatie van Franse Chic en Scandinavian cool zie je duidelijk terug in het handschrift van Finger in the Nose. De Noorse ontwerper heeft een passie voor Denim en Jeans en is volgens kenners dan ook een van de besten in hun soort. En daar kunnen wij ons zeker in vinden!

Toen ik de eerste beelden zag van winter 2014 Finger In The Nose, was ik meteen onder de indruk van de collectie. De prachtige kleuren met een dosis grijs, bruin & bordeaux. Jurkjes in diep blauw. De stoffen & doorstikte items. De gave broeken en stoere sweaters.

Maar wat ons vooral opviel was de hoeveelheid prachtige jassen. Wat je ook zoekt; dit seizoen vind je het bij Finger In The Nose. Of je gaat voor een marinestyle jas in donkerblauw wol, of een stoere jas met nepbonten voering en muts. Ze zijn stuk voor stuk geweldig.

Met de AW14 collectie maakt Finger in the Nose wederom indruk!


Finger in the Nose shop je online bij:

LITTLE SAHOU   *     BROER & ZUS *    BORN2BSEEN  *   SPRINGSTOF   *   ORANGE MAYONNAISE    *   BLING SUNDAY'SBEST

Geen opmerkingen:

Een reactie posten