7.8.14

Emile & Ida Winter 2014


Emile et Ida is opgericht in 2010 en inmiddels niet meer weg te denken. Dit Franse Label  stal vanaf de eerste collectie mijn hart met de super zacht geweven jerseys en sweats en de mooi gedetailleerde geweven produkten.

Emile et Ida is een op-en-top Frans merk met een hedendaagse collectie voor jongens en meisjes. Romantisch, frans en poëtisch voor de meisjes en iets meer rock en humor voor de jongens met speciale aandacht voor de materialen die op en top kwalitatief zijn en ultrazacht.

De prints doen weer Frans aan met de bolhoedjes, de strikjes, de hoge hoed en de barret. En wij vinden het prachtig, met een dosis humor.

Met kleuren als Navy en Safraan geel zit je deze winter goed. Een kleurenpallet dat ons doet denken aan de vallende bladeren in de herfst en die helemaal in de tijdgeest past.

De shirts en geweven truien met een diversitiet aan prints. Zijn ze niet allemaal even leuk? Ook zien we de sjaaltjes, die je zo fijn kunt combineren. En de comfortabele & fun broekjes zijn er in verschillende dessins en kleuren. Super stoer is de saloupette, (de vroegere tuinbroek) en de maillots, prachtig gecombineerd met een zwierig rokje. En als het dan echt koud wordt, dan willen we ook wel zo'n mooi gebreid vest. Ja, Emile & Ida rocks it.

Wist je trouwens dat in Europa wordt geproduceerd. Eenvoudig, chique, bohémien, poëtisch & fris.

Waar vind je Emile & Ida in de shops?

> Orange Mayonnaise
> Little Ladybugs
> Goldfish
> Born2bSeen
> Little Sahou
> Broer & Zus


1 opmerking: