8.8.14

WAT EEN SEIZOEN!


Wat een seizoen! Wat een feestje was en is het om voor jullie te mogen bloggen. En wat zijn we gegroeid afgelopen seizoen. Niet alleen wat betreft bezoekersaantallen en samenwerkingen met shops. Ook inhoudelijk denken we dat we weer een stap gemaakt hebben. En wat een fashion hebben we jullie kunnen laten zien.

We begonnen met het Year round vest van Gray label gecombineerd met MiszkoMaszko via Kidsfinest en sloten af met de T-collectie van Haas.  Jullie zagen heel wat merken voorbijkomen, Kids on The Moon,  Mini Rodini via Purestarters, Bobo Choses via Little Sahou. Ook over Boozo via Spruit waren jullie erorm enthousiast. Gecombineerd met de I Dig Denim bestempelden jullie hem -terecht- als stoere outfit. Stads & Comfortabel is de combi van Little10Days.

Ook het nieuwe En Las Nubes werd meteen omarmd door jullie (en ons). De jas van Mini Rodini, via Orange Mayonnaise, daar werden we op straat telkens over aangesproken. Mensen vinden hem te gek! Het Bandit shirt, ontworpen via Silky Label, het altijd fun & comfortabel basic Label Little Label en natuurlijk het ijsjes-shirt van ontwerplabel (en ook shop natuurlijk) Broer & Zus. Die laatste is trouwens Daan zijn favoriet.

Wil je alle SHOP THE LOOK'S nog eens lezen? Kijk dan hier >>  

Ondertussen gaan wij gewoon door waar we al lang mee bezig waren...bloggen! En gaan we jullie ook het aankomende winterseizoen weer volop inspireren.3 opmerkingen:

 1. prachtige blog doe zeker zo verder proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. thx Neel voor het lieve compliment//de vraag over de schoenen...de fotos zijn gemaakt door Emile et Ida..de schoenen kan ik niet achterhalen x

   Verwijderen
 2. Wat een mooie foto's! En het broekje op de eerste foto is mijn favoriet (terwijl ik geen kinderen heb..)

  BeantwoordenVerwijderen