19.8.14

NEW SHOP: TODDLERS AND TEESVandaag is de start van een nieuw avontuur voor Danielle. Vandaag is de start van de webshop  Toddlers and Tees. En kunnen wij er gaan shoppen. Danielle is moeder van Mees en na ervaring in marketing & verkoop, was de start van de onderneming een nieuwe zet.

Hoewel Toddlers and Tees al stiekem een tijd online was met de collectie van Beau Hudson - coole beanies, fijne vestjes, tunnelsjaals en strikjes, die je combineert tot een stoere look met twist- is vandaag DE LANCERING van TODDLERS AND TEES.

En zien we eindelijk alle Fashionlabels bij dit nieuwe webadres. En we zijn gecharmeerd van de combinatie aan Labels, die Danielle heeft samengesteld.

Moi, waar we gisteren al over schreven, met de vele ravenprints voor de leeftijd van 0 t/m 8 jaar; we zijn er gek op. NUNUNU, dat nog niet is uitgeleverd maar waar wij altijd hysterisch van worden...net als de vele (US) celebs. De wintercollectie wordt weer te gek met de urban look en het vele grijs, zwart en de urban prints.

Het Australische Munster Kids,  gedreven op muziek, kunst, de straat cultuur en skate lifestyle. Ge├»nspireerd op de urban legend Mikey Munster. Dit zorgt voor een collectie met opvallende prints & veel kleur.

I Dig Denim: DE jeans hofleverancier bij ons thuis. En als je de spijkerbroeken eenmaal geprobeerd hebt, wil je niet meer anders.  Maar ook Hello Apparel...zo leuk..en je kent de shirts vast wel via de sociale media kanalen, met de fameuse hello-print. Alleen was dit merk in Nederland nog moeilijk verkrijgbaar. Toddlers and Tees maakt het ons een stuk gemakkelijker.

Popupshop, scandinavisch, komt deze winter met een geweldige jumpsuit en meer....prachtig. En ook Petit Bo, ook een merk dat tot voor kort nog niet zo bekend was in NL, zorgt deze winter middels Fake Fur jasjes en meer dat de meiden er goed bijlopen deze winter.

En als lifestyle produkten zijn we ook de TimeCapsule -voor de mooiste herinneringen- en de Little Quote Jar -voor al die hilarische uitspraken.

Ik denk dat jullie inmiddels nieuwsgierig geworden zijn. Neem daarom vooral een kijkje in de webshop Toddlers and Tees.Geen opmerkingen:

Een reactie posten