18.8.14

Moi AW14 Vele raven maken de winter


Vorige winter kocht ik een Moi baggy broek. Omdat de kleine man destijds in zo'n tussenfase zat qua maat dacht ik, ik koop alvast een maatje groter anders is hij er zo uitgegroeid. Ken je dat? Dat viel in dit geval wat groot uit, maar een baggy kun je gemakkelijk laten slobberen aan de benen. Dus werd hij wel meteen gedragen. Een jaar later, is de broek eigenlijk pas echt op maat.  Waarom vertel ik dit? Omdat de broek..een jaar later..er nog steeds als nieuw uitziet.

En het leuke is dat de baggy weer terug in de collectie is. Wat ons betreft dus een echte aanrader. Maar dat geldt eigenlijk voor de gehele collectie. Want winter 2014 brengt ons weer raven in meerdere gradaties. Van kleine op leggings en rompertjes naar super vet groot op een sweater.

Moi kennen we van de kleuren grijs, zwart & wit. Deze winter  -en de foto hebben we al vaak op sociale media voorbij zien komen, maar nu is hij er eindelijk- is er de hoody in knallend geel. Met een nieuwe print van een raaf met druipers. Het topstuk uit de collectie.

AW14 Moi wordt deze week uitgeleverd, maar staat al in veel shops in pre-order.

De collectie met veel uni-sex items loopt van 0 t/m 8 jaar. De raaf blijft een constante factor in de Moi collectie en we kunnen inmiddels wel stellen dat hij is uitgegroeid tot het handelsmerk van de IJslands architecte woonachtig in Denemarken. Leuk weetje: hij bezocht haar regelmatig bij haar werkkamer. 
MOI shop je online bij PurestartersOrange Mayonnaise  en  Springstof.

En vanaf dit seizoen ook bij Born2bSeenLittleLadybugs  en Toddlers and Tees.

1 opmerking: