25.8.14

Winterboots van De Vries


Een nieuw seizoen betekent ook altijd een beetje schoenstress. Herken je dat? Nou praten wij vrouwen wel vaker & graag over schoenen.  Vandaag: Hollands glorie. en de naam kan niet  meer Nederlands: De Vries..

Als je KRZ volgt heb je al een De Vriesje zien langskomen...namelijk  nummer 5, de desert boot. Ja, want die zijn niet alleen uberhip voor de volwassenen..de Clarks waren deze zomer niet aan te slepen, ook super voor de kids. Maar bij De Vries vind je meer nummers...we vinden het detail op de hak nog steeds uberstoer, en herkenbaar. De winterboots & schoenen zijn net uitgeleverd

De Vries is een jong Nederlands bedrijf dat in korte tijd een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt. De schoenen zijn allemaal genummerd. Een kleine twist, die wij bijzonder gaaf vinden...en een instant retro & bowling gevoel oproepen. De nummers staan op de hak en maken de schoen meteen herkenbaar als een De Vries.  

De collectie kenmerkt zich door eenvoud en kwaliteit: de ontwerpen zijn goed doordacht met subtiele details en authentieke vormen, gebaseerd op originele schoenen uit de jaren zeventig en tachtig. Gemaakt in Portugal in hoogwaardige leerkwaliteiten. Ook leuk & handig is het handige aantreklipje. Wil je iets meer weten & zien hoe de schoenen gemaakt worden, kijk dan eens op de facebookpagina van De Vries.

De Vries Kinderschoenen vind je op de website/shop van De Vries,  of een selectie bij Broer & Zus. Deze laatste heeft ze niet allemaal in de webshop staan & je kunt ze natuurlijk ook altijd even gaan passen in de winkel in Amsterdam.En dit zijn de Desert boots, pic by KRZ, en de blog SHOP THE LOOK heb je wellicht al gelezen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten