22.8.14

SHOP THE LOOK: BEAU HUDSONDe Hooray-banner, die in huis hing omdat we een verjaardag te vieren hebben, was natuurlijk meer dan geschikt voor de fotoshoot van vandaag. Want bij Toddlers and Tees hebben ze ook wat te vieren. De Lancering van de (web)shop! Afgelopen dinsdag was de start van deze leuke nieuwe winkel, waar je online een combi vindt van mooie & coole fashion. Met merken als NUNUNU, Hello Apperel, Moi, Munsterkids, I Dig Denim, Popupshop en Beau Hudson weet je het wel.

Toddlers and Tees stuurde ons al een pakketje om kennis te maken met het Australische Beau Hudson. Een Australische MOM, die het al voor zich zag als ze een klein meisje zou krijgen, deze leuk te stylen en te kleden. Ze werd uiteindelijk moeder van twee jongens. En zette een label op met accessoires - mutsen, sjaals, bando's en strikjes  - en later ook basic vestjes. Voor stoere jongetjes, maar zeker ook voor meisjes. veel items zijn unisex.

De beanies zijn er in vele varianten. Check zeker ook de streepjes variant. In het geel - de IT kleur voor de winter- steekt hij lekker of. Verder combineerden we het Beau Hudson vest met een statement shirt van Silky Label, volgens ons eigen design. Eronder de I Dig Denim Newark jeans. En de desert boots zijn van De Vries.  Be inspired by the look!

He wears: Beanie Beau Hudson Bandit  //  Vest Navy Beau Hudson  //  Shirt , design by KRZ  // Jeans Newark I Dig Denim  //  Shoes desert nr5 De Vries. Geen opmerkingen:

Een reactie posten