19.9.14

SHOP-THE-LOOK: SLOPPOP......YEAH!


Als je vrolijk wilt worden - mocht je dat nog niet zijn natuurlijk ;-) - dan hoef je enkel de site van Sloppop te bezoeken. Wat ik daar zag,,,,een en al vrolijkheid. Frisse en vrolijke kleuren, geometrische patronen. Een breed scala aan leuks. Heerlijk! Echt, beloof je dat je even kijkt of het klopt wat ik zeg.

Jurkjes met grafisch design...voor rebelse sloddervosjes. Maar ook super vrolijke broekjes...En dan de mutsjes...Alles voor baby'tjes en voor grotere kids. En hee....nog zoveel meer.

Voor jezelf zijn er sieraden en stationary. En er is ook veel te vinden voor je huis. De kussens...kun je kiezen? Vrolijk, grafisch. We mochten er een aantal toepassen in huis. Vinden wij zeker niet erg..integendeel. We kozen voor de geometric variant..en voor het mountain kussen. En ze staan goed in huis. We ontvingen ook nog een shopper van Toffe Madammen (met twee verschillende zijden) en heerlijke stationary. Je kunt je voorstellen: Wij zijn blij!

Want naast de zelf geproduceerde stoffen items, zijn bij Sloppop ook veel produkten te vinden van andere designers. Waaronder deze posters die wij te gek vinden. Be inspired by a little sneak into our home.

En neem vervolgens een bezoekje aan Sloppop....YEAH!


Het Tree-kussen is van Fine Little Day 
De repeat Poster is van YourType
HAY trays vind je hier.

1 opmerking:

  1. danielle van de ven19 september 2014 om 09:36

    Ik snap je blijdschap! :-) Love the geometric variant!

    BeantwoordenVerwijderen