22.9.14

MINI & MAXIMUS AW14Goodmorning! Hello Monday! Laten we de week beginnen met een van onze favoriete merken waar wij elk seizoen weer enthousiast over zijn. 

En zoals we gewend zijn van dit Californische Label, met zijn roots in de surfwereld kunnen we niet anders zeggen dat hij weer ontzettend gaaf is.

Bij Mini & Maximus geen zoete kleuren, maar veel zwart, wit, grijs en behoorlijk accent rood. Gelijk vielen we voor de nieuwe "Tumbs Up "print. De grappige hond die een tumb-up beweging maak; hilarisch.

 Veel zwart/wit grafische printen ...de arrowprint loopt als een rode draad door de AW14 collectie.  En voor de winter comfortabele hoody's met de mouwpartij in een afwijkende kleur. MiMa blijft trouw aan zichzelf. ..Sterke teksten op shirts.. "Draw your mind" 

Uilen, asymmetrische rokjes  en de No Falling Allowed baggybroek met de bekende cross op de knieĆ«n, omdat hij stoer & leuk blijft!

Houdt het dan nooit op? Gave collecties die binnenkomen. Nee! En gelukkig ook maar....maar welke moet ik shoppen. Kan ik kiezen? Dat is het probleem met MiMa..dat zijn stuk voor stuk pareltjes! Heb jij al een favoriet?

De Mini & Maximus Holiday Collection shop je bij Broer & Zus,  Springstof en Orange Mayonnaise en vanaf dit seizoen ook bij Little Sahou


Geen opmerkingen:

Een reactie posten