21.10.14

DDW PART 1


Bloggen in het bloggerscafe...dat valt nog niet mee...veel te veel afgeleid door alle leuke gesprekken. Zo tof om iedereen te zien en te spreken. Maar ik ga toch proberen een blog af te leveren. Zijn niet alleen de bloggers hier, ook Imps & Elfs kwam langs. En wij bloggers kunnen het natuurlijk niet laten wat setjes te maken, die we op IG posten. 

Wat ging de dag snel. Eerst een kop koffie bij Coffeelovers. Vervolgens de DDW in. We gingen naar Strijp S. En verder dan daar zijn we niet gekomen. Er is nl zoveel te zien. Veel kids items heb ik niet gezien..maar toch een blog met wat kidsgerelateerd design. Maar, we kijken ook graag voor onszelf dus morgen komt er nog een post met meer "adult" items. 

Stijp-S zijn de oude Philpsfabrieken. Industrieel op zijn best dus. Een onwijze toffe combi, wat ons betreft, Het ultieme designitems dat we spotten is het wiegje van AndMe. Design, industrieel, soft, hout en metaal. Wat ons betreft de optimale mix. 

De place to be!


De Elephant van Eames als tijdloos, en Fatboy kwam met een robot als future item. Rood blijft!


Ik had eerst niet door dat ik in de stand van Karwei stond. Zoveel gave interieuritems van plywood. Blijkbaar zijn ze allemaal te maken uit 1 plank van nog geen 30 euro. En mooi dat de designs waren, die je van de site kunt pluggen. We waren zo onder de indruk, dat we er (volgende week) een gehele blogpost aan besteden. Te leuk & mega budgetvriendelijk. Dit buro is toch te gek?


Bij de ontdekfabriek is er veel te beleven voor de kids. Omdat wij vandaag even zonder kids zijn, gingen we lekker niet naar binnen. Maar hier zijn ze wel ff zoet hoor, geloof me.


Zeg je Dutch Design, zef je Floris Hovers. Deze nieuwe serie auto's had ik nog niet in real life gezien. Meer dan tof! Hallo Domoor, Dutch Design voor een tientje...wij hebben er drie in huis.


De wansplankjes van Chris Slutter trokken meteen onze aandacht. We zouden ze wel in huis willen.Prachtig wanddesign design by Carly Theelen
 


welke Story Heb jij te vertellen? StoryTilesMorgen deel 2 DDW


3 opmerkingen:

  1. Gaaf Mieke! Erg leuk om te zien! En dat wiegje...!! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk om foto's te zien! Het wiegje is mooi! De Domoor staat hier nog op het wensenlijstje voor als mijn zoontje wat ouder is. X, Juduth

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi blog, wat knap dat het je zo goed gelukt is de kidsgerelateerde zaken eruit te pikken in zo'n korte dag. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen