22.10.14

DDW part 2


DDW Part 2 // Laat ik deze blogpost beginnen met een compliment te maken aan Lonneke van Bubblemint. Lonneke is de bedenker en oprichter van het Bloggerscafe. En we kunnen zeggen dat de eerste editie nu al meer dan geslaagd is. Tof concept, toffe plek, toffe teams, toffe ontmoetingen en inspiratie. Toffe Dutch Design Week.

Dit had natuurlijk niet gekund zonder de meiden van Urbanmoms, Zilverblauw en &Suus, die op hun beurt weer super teams samenstelden. Het Kidteam was een super gezelschap van coole bloggers. Ga ze zeker ontdekken, mocht je ze nog niet kennen. 

Zag je gisteren Deel 1 met veel KIDSDesign. Er is nog zoveel meer natuurlijk op design gebied dus vandaag een toegift. Gewoon, omdat er op Strijp-S zoveel te zien is. 

Zoals het grafische lijnenspel van de oude leidingen van de Philips Fabrieken. There is beauty in everything.


Over Leidingen gesproken. We hadden geen tijd om te lunchen anders hadden we dat zeker gedaan op deze coole plek "Onder de Leidingstraat"Scholten en Baijings en hun fantastisch gevoel voor kleur en ritme: FAN!
...En als we een Jielde lamp tegenkomen, dan moeten we die even vastleggen. Zeker als hij ook nog eens gecombineerd is met een maxi cactus. We liepen ook even binnen bij Conceptstore Out of the Blue, gewoon omdat het kan...en omdat je ook deze plek niet wilt missen.


De Collectie van Eigen Huis & Interieur met de vele pastels en het zwevende buro als eye catcher.Nog meer zwevend! Zo willen we onze fiets gerust in de gang ophangen...Gaaf! 


En begonnen we de blogpost met groen,! Groen is HET dit seizoen. In al zijn soorten en maten. Of gewoon in glas... Design op zijn best. Wat een toffe DDW14 wat ons betreft. Mocht je nog willen gaan, dan kan t/m 26 oktober 2014. Meer info vind je hier

See you all next time xo


1 opmerking: