28.11.14

SHOP THE LOOK: House of Jamie, Bobo Choses & Beau Hudson


1 Shirt, 2 Looks! Toen we een klein maandje geleden het Breton shirt van House of Jamie in een Look lieten zien, vertelden we jullie al dat we het dit maal net even anders deden. Omdat we altijd enorm graag mix & matchen vonden we het leuk jullie te laten zien hoe je eenzelfde shirt tot een geheel andere stijl kunt mixen. En een gestreept dessin leent zich daar natuurlijk uitstekend voor. 

Vertellen we jullie niets nieuws. Ik denk dat we allemaal al doen; mix & matchen. Toch? Maar blijft het wel leuk om het daadwerkelijk ook eens op de blog te laten zien. Kunnen jullie LOOK 1 nog herinneren? Wil je even een opfrisser kijk dan hier. 

LOOK 2 is  het Breton Shirt  van House of Jamie Gecombineerd met Bobo Choses broek. En voor de totale look  zorgt de tunnelsjaal Beau Hudson, die ik stiekem af en toe van mijn zoon leen ;-). 

We zijn gek op de nieuwe collectie van House of Jamie, gek op Bobo Choses, as you know...en eigenlijk ook gek op Beau Hudson met in dit geval de tunnelsjaal..maar vooral ook bekend om de beanies  - die er nu ook voor de aller aller kleinsten is. 

Deze combi van 3 Labels zie ik ook wel graag terug in een baby OOTD.  Laat je dan in elk geval al inspireren door deze look. 
 

Maak je favoriete OOTD zelf: 

*   Collectie House of Jamie
*   Collectie Bobo Choses
*   Collectie Beau Hudson

Geen opmerkingen:

Een reactie posten