20.5.13

Shop the look : Maxomorra en H&M

Het gaat er nog van komen...een mooie warme zomer en dat betekent ook truitjes zonder mouwen....singletjes. Heerlijk met warm weer en leuk te combineren met een short of rokje of in dit geval met een witte spijkerbroek. Het shirtje met de blauwe olifanten en de subtiele oranje bies, is van het Zweedse Maxomorra. Het is gemaakt van ecologisch katoen en duurzaam geproduceerd. Toch fijn om te weten! Dat vind ik zo fijn bij Purestarters, ze kijken niet alleen naar mooi en goede kwaliteit, maar ook naar duurzaamheid. In de praktijk betekent het dat het een mooie stof is met een goede pasvorm, dat lekker stevig aanvoelt. Nu draagt hij hem als t-shirt maar in de winter kan hij hem dragen als hemdje. Zo gaat een kledingstuk lekker lang mee...over duurzaam gesproken. De collectie Maxomorra is behoorlijk uitgebreid en is heerlijk kleurrijk. Shirts, broekjes, mutsjes, rompertjes, sokjes. Favoriet zijn de boxpakjes . En dan vooral de rode egeltjes. Maar wil je het liever basic houden, ook dit zit in de collectie.
 
Ik ben dol op witte spijkerbroeken. Het staat mooi, het is heerlijk zomers en je kunt er vrijwel alles op combineren. De broek is van H&M (en kost 9,95). Leuk ook te combineren met sneakers of een slippertje, maar in dit geval met "echte" schoenen, want dat hebben ze toch ook nodig. En hoewel ik vaak kies voor basic tinten, ben ik dit keer overstag gegaan voor een mooie tint groen, een kleur die je veel ziet dit seizoen. En jawel, ook een neon accent.
 
Afgestyled met de zonneklep van Mini Rodini (ook in turquoise). Die is toch zo leuk....(en een mooie kwaliteit)..een echte musthave voor de zomer!
 
 
 Shop the Look: T-shirt Maxomorra (Purestarters) - Zonneklep Mini Rodini (Springstof) - Spijkerbroek wit (H & M) - Schoenen Walk Safari (Mooie Schoenen)
 


2 opmerkingen:

  1. leuk,he! zo gemakkelijk te combineren, mooie (dikke) kwaliteit, duurzaam geproduceerd en leuk geprijsd...we like!

    BeantwoordenVerwijderen