13.11.13

5x opbergen by kidsroomzuid
5 X OPBERGEN ACCORDING TO KIDSROOMZUID Opbergen! Opruimen! Een werkwoord -met de nadruk op werk- dat je vaak gebruikt als je kinderen hebt.

En heb je dan opgeruimd, dan is het in een ogenblik alweer een zooitje . Herkenbaar? ... Als je kinderen hebt krijg je opeens oog voor opbergkisten en -rekken. En ik moet eerlijk bekennen..ze zijn niet allemaal even mooi...Maar deze wel!

5 x Opbergen by Kidsroomzuid maar dan wel in stijl. En leuk .....in verschillende stijlen.
Voor de design lovers like me is er de Oeuf NYC Toy Store Birch in Baltisch Berken of Walnut. Nou zijn wij sowieso al gek van dit Label dat naast een hele mooie AW13/14 Fashion Collectie ook een waanzinnige kidsmeubelcollectie brengt. Zie hier ! Maar deze opberger staat niet alleen mooi in de baby- / kinderkamer is ook nog eens super handig door het ruime formaat en de aparte vakken. je kunt er bv ook boeken of kleding in kwijt.

1. Oeuf NYC Toy Store Birch (Born2BSeen)
2. Set van 2 opbergkisten Storebor (Coos-je)
3. Opbergplank geel voor boeken (Gras Onder Je Voeten)
4. Rescued! blik met oranje Fiets (Blikken en Blozen)
5. Opbergboxen Ferm Living (Woonkeet) /liever in kleur kijk dan hier (Littlefashionaddict)


Voor de stoere kids zijn er de opbergkisten van Storebror..een Nederlands Label met Scandinavische invloeden. Stoer met een leuke decoratie aan de zijkant en ze gaan per twee.

Heerlijk voor de boeken en in hip geel (De kleur van AW13/14) is dit wandrek van metaal. We zouden hem naast het bed hangen voor het lezen-voor-het-slapen-gaan of boven het bureautje.

Nog zo stoer, de opbergblikken van chroom van Rescued! die oude of afgedankte blikken een nieuw leven geven. Leuk op een kinderkamer en ook nog eens goed voor het milieu...En deze met oranje fiets is weer eens wat anders dan de bekende wit met red cross, die overigens ook erg leuk is.

En om de selectie af te maken mogen de mooie Scandinavische opbergkisten van Ferm Living natuurlijk niet ontbreken. Stijlvol, sober,  handig, in set van drie en de uitsparingen in de vorm van gezichten spreken boekdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten