19.12.14

THAT WAY SHOP: FASHION, PAPERBAGS AND MORE


Een tweetal weken geleden introduceerden we dit Poolse Merk middels het posten van de paperbags op Instagram. De paperbags in zijn vele varianten maar met als overeenkomst de monochrome tinten. 

Ze werden direct door onze volgers opgepikt. Yes, hebben! Maar hoe kunnen we ze bestellen, was een van de vragen. We vroegen het na bij de creatieve eigenaren. 

Tijd om dit label ook op de blog te introduceren. Enthousiast waren we al na het zien van de beelden...Fashion, Paperbags, schattige knuffels in de vorm van insecten. En ook het Bedlinnen en kussens. En dan zagen we nog leuke pyama's. 

Stuk voor stuk mooie & leuke items die wij in elk geval graag in huis zouden hebben. En ook wat betreft de fashion scoor je er gemakkelijk een leuk shirt, een toffe hoody, broek, muts of een schattig onepiece. 
En het zou geen winter worden zonder fake fur, dus kom maar op met de hooded bodywarmers en beenwarmers. Een winters plaatje....met veel grijs, zwart en wit tinten. 

Een walhalla voor Monochrome lovers! Maar hoe kun je nou bestellen was een van jullie vragen. Dat kan via het mailadres dat je op de site van That Way ziet. Maar sinds kort is er ook een Nederlands verkooppunt waar je nu nog slechts een beperkt aantal items vind, maar waar binnenkort meer binnenkomt en waar je ongetwijfeld ook je bestelling kunt achterlaten. 
2 opmerkingen: