5.3.14

SHOP THE LOOK: GRAY LABEL & MISZKO MASZKO


De laatste tijd was het haast onmogelijk foto's te nemen, want zodra ik de camera tevoorschijn haalde, zette hij het op een rennen.Maar deze keer ging het bijna vanzelf. Ok, het blijft vliegensvlug werken en stilzitten is er ook al niet bij.  Maar hij ging dit keer wel even zitten...of nee, toch liever staan op het stoeltje...tja, jongens.

De Hoody van Gray Label -om in te wonen- combineren we met een baggypants van Miszko Maszko.  De witte sneakers zorgen voor een stoere look.

De Hooded sweater -unisex- komt uit de SS14/ year-round collectie van Gray Label, waar we eerder al een blogpost over schreven. Want wow, wat is deze collectie goed! En ook Miszko Maszko is geen onbekende als je ons volgt; een kleine collectie van met name baggypants en shirts. Handgeverfd! En de sneakers? Die zijn nog van vorig seizoen, maar passen warempel nog, en af en toe in de wasmachine gooien doet wonderen.

Een echte voorjaarslook. Be Inspired!HE WEARS:  Hooded Sweater Gray Label  /   Baggypants  Miszko Maszko  / Shoes Converse

Vergelijkbare vintage stoeltjes vind je hier
 
 
 
 
OOK LEUK OM TE LEZEN
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten