1.12.13

From the moon to the sea !

FROM THE MOON TO THE SEA. We selecteerden zes kado's die je niet mag missen. Raketten van hout...en karton! En oh..de muurstikkers van April and May - je kent toch zeker wel deze blog en shop- vinden wij zo mooi minimalistisch


1. Deze 6-delige houten magneetkit van het Franse Janod is helemaal fantastisch! Ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook zeer leuk voor kleine kinderhandjes om mee te spelen.  (de krullevaar)

2. Duik in een zee van schattige onderwater vriendjes van Silly U Sea. Je kunt op Cloe’s buikje schrijven, maar wees voorzichtig dat je haar niet kietelt! Stevig krijtbord voor tekeningen, of om je eigen naam op te oefenen. Wordt geleverd inclusief krijtjes en houder dus je kunt meteen aan de slag.  (gras onder je voeten)
speelraket rocket into space

3. Versier je (kinder)kamer met deze mooie poster moon fur Neil Armstrong van kunstenaar Martin Kruche . Als ode aan Neil Armstrong, de eerste man op de maan, heeft Kruche deze poster ontworpen. ( kidsdinge)

4. Hoe wordt je een echte astronaut? De eerste trainingsmodule voor toekomstige astronauten! 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 ....... en vertrokken naar de sterrenhemel. Deze levensechte racket van Kidsonroof is cool om mee te spelen in de kinderkamer, maar ook in de woonkamer en straks in de tuin. Wie wil deze nu niet? Je kan op de raket tekenen, schilderen en plakken om je ruimtetuig een heel eigen 'look' te geven. (kleine zebra)
 

 6 + 7 De muurtikkers zijn stuk voor stuk zo mooi, zo minimalistisch en zo stijlvol...geheel volgens de signatuur van deze shop..en blog! Wij zijn er gek op. (AprilandMay)

Meer Kado Tips! Kijk dan ook in onze online KADO GIDS!