2.12.13

PLAY & SHAPE WITH MILLERGOODMAN


 
Vandaag deel ik een van mijn favorieten, voor wat betreft speelgoed: Millergoodman!  Leuk, duurzaam en ook nog eens ontzettend mooi. Nog niet in huis, maar daar gaat vast snel verandering in komen.

Want nu begint bij ons de leeftijd dat er echt gebouwd en gepuzzeld gaat worden. Tijd dus voor Millergoodman. 25 houten blokken, die overigens gemaakt zijn van milieuvriendelijk duurzaam rubberhout, met gifvrije gekleurde vakken voor een ultra modern accent waarmee je vele ontwerpen kunt maken. Dieren, gezichten, voertuigen maar ook gebouwen. Ja, dit zorgt voor oneindig speelplezier - en creativiteit - aan de keukentafel. De ShapeMaker! En kies je voor de ShapeMaker DeLuxe krijg je er een mooie zwarte doos bij, die je dan ook nog aan de muur zou kunnen hangen. Maar wij zien hem liever mooi op de eettafel.

Nieuw is de Mini ShapeMaker! Net zo leuk, maar net een maatje kleiner en lichter zodat hij ook gemakkelijk in je tas past. Handig toch, voor als je een lunch- of speelafspraak hebt. Daarnaast heeft Millergoodman ook de PlayShapes uitgebracht. Inmiddels gevestigd design. Ja, want dat is het wel. Een unieke set van 74 geometrische figuren. Prachtig gemaakt en waarmee je in 3D bouwt. Wow, Millergoodman..you did a good job!

 Millergoodman is online verkrijgbaar hier & hier & hier

 

2 opmerkingen:

  1. Ik vind ze zo mooi! Heb ze al een aantal keer voorbij zien komen en ze staan zeker op mijn lijstje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Suzanne Verstegen/Spruit Kinderkleding4 december 2013 om 19:52

    Jaaa!!!! Millergoodman is een zeer geliefd object hier in huis, en altijd weer een uitdaging, want lijkt gemakkelijker dan het is :-) En natuurlijk geweldig mooi om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen