24.3.14

GIVE AWAY: WIN 1 van de favorieten van KRZ bij Little Sahou



Onlangs ontving ik een bericht in de mailbox van Little Sahou over een Give Away. Ze schreven; "Wat als jullie vijf favoriete items uit de Little Sahou shop selecteren, en de winnaar mag daar een van uitzoeken!". Wat een leuk idee, gaan we doen!

"Appeltje, eitje" dacht ik. Ik weet wat ik mooi vind en pick er zo vijf items uit. Maar niets is minder waar. Want wat zijn de collecties goed! En wat een mooie merken in de shop van Little Sahou. We hadden van elk Label wel 5 favorieten kunnen uitkiezen.

Tijd voor een strategie: we kiezen in elk geval van onze vijf favoriete merken 1 item (ok, van Mini Rodini kozen we 2 items, gewoon omdat het de collectie zo goed is). En dan zodanig dat er zowel voor meisjes en jongens goed te kiezen valt. En ook de baby's moeten vertegenwoordigd worden! En ja, we houden het dit keer lekker zomers!

DE FAVORIETEN VAN KIDSROOMZUID
1. Jurkje Emile et Ida
2. unisex broekje Bobo Choses
3. Swimsuit Mini Rodini
4. Sweater Finger in the Nose
5. short pants Mini Rodini

Een van deze items kun je dus winnen! We kiezen dus 1 winnaar.

Wat moet je doen om kans te maken?

1. Like & Share Little Sahou en Kidsroomzuid
2. Laat een bericht achter welk item in welke maat je graag wilt winnen (op blog en/of op facebook)

Niet gewonnen? Bezoek Little Sahou hier!



8 opmerkingen:

  1. Toffe giveaway van een van mijn favoriete webshops! Ik doe graag mee voor het emile et ida jurkje in maat 4 of maat 6, voor peuter of kleuterdcohter

    BeantwoordenVerwijderen
  2. cindy van Echtelt24 maart 2014 om 08:54

    Wauw geweldig doen weer graag mee voor mijn dochter Isaura Emile et Ida Dress Racoon zou haar prachtig staan maat 2 jaar. fingers cross maar weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldige give-away! Ik ken sinds kort de webshop van Little Sahou, en nu al enorm fan van! Ik zou heel graag de short pants van mini rodini willen winnen voor mijn zoontje. Hij wordt over precies 2 maanden 1 jaar (feest!) en wat zou dit broekje hem tof staan!! Ik zou hem graag in maat 86 willen.
    Ik Like beide pagina's! X, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ooooooh en dan nog mogen kiezen, :) bobo choses, maatje 92, bedankt voor de leuke give away! Huiswerk gedaan, alles geliked en nu maar duimen! Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super mooi, te leuk om te delen! Wat een topstukken. Ik kies voor nummer 1 in maat 98-104. Dochterlief is zomaar opeens uit het niets in de roze fase beland. Ze zou ook mij het liefst van top tot teen in roze hullen, van bh tot sokken, van blouse tot jas! Soms moet je toegeven aan zo'n fase, wie weet met deze mooie kledingstukken het jurkje Emile et Ida bijvoorbeeld. Dankzij deze blog leer ik veel nieuwe mooie merken kennen. Snel shoppen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oooh, het broekje van mini rodini is ECHT heel STOER! die wil ik wel voor mijn binkie!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die sweater (nr 4) van FITN is hét! Mijn zoon van bijna 12 kleedt zich graag stoer en sober, gemaakt voor hem dus! Én hun kwaliteit is goed, wat naast het hippe ook erg belangrijk is voor Moeders ;)

    BeantwoordenVerwijderen