27.3.14

NEW LABEL: EN LAS NUBES


IN DE WOLKEN was Pamela Gutierrez Dosal - idd Spaans- na de geboorte van haar zoon Senna Quinten. Het begin van het label En Las Nubes, wat betekent "In de wolken". Want de zoektocht naar mooie kleding voor dit mannetje was niet altijd gemakkelijk. Pamela heeft een duidelijke voorkeur voor basic kleuren en simpele stylish prints. Het bracht haar op het idee om zelf shirts te ontwikkelen.

En dus zien we grijs, wit, zwart en veel grafische prints. En wat vinden we het Label leuk. Want ja, net als Pam houden wij ook van basic kleuren en grafische prints. En dan is ook nog eens zeer betaalbaar.  De nadruk ligt nu nog op shirts -met korte of lange mouw- in maat 50 t/m 140 . En de grafische prints stars, triangles, hearts, clouds, raindrops en circles worden handmatig opgebracht door middel van de flockfolie-techniek. Dat maakt dat elk shirt uniek is.

Naast de creatieve kledinglijn vind je er ook stoere interieur items voor de kinderkamer en unieke stationary. En ja, ook deze zijn voornamelijk in basic tinten. En ben je op zoek naar een poster? Vooral eens kijken want ze hebben een leuk aanbod.

We ontvingen onlangs al een leuk pakketje van En Las Nubes en waren blij verrast. Benieuwd naar onze favoriet? We gaan binnenkort foto's maken.... 


Neem vooral eens een kijkje in de webshop van EN LAS NUBES.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten