12.6.13

Webshop Spotlight: Spruit.als je durftWat een coole shop! Bij Spruit. als je durft. vindt je Fashionlabels die uniek en soms een tikkeltje rebels zijn. Hier shop je merken die je niet overal tegenkomt. Alles met zorg ingekocht, zodat er een mooie diverse collectie ontstaat. Het fox t-shirt met cape van een Italiaans ontwerpburo. Het label NUNUNU dat ook ontdekt is door menig celeb! Of de kevers van Nosweet!

Want ook dat is Spruit: Je shopt er exclusief voor Nederland de Don't bug me collection van het Poolse Nosweet!. Een gave collectie, onlangs uitgebracht,  met grafische prints van o.a.kevers en wolken. En volgens een nieuw concept: de 24 uurs collectie. Alles superzacht door het gebruik van biologisch katoen. Wij waren meteen verkocht! en laten een aantal items zien, maar neem beslist een kijkje in de shop, want daar zie je de hele collectie. Maar er nog meer.....

Direct naar Spruit >>


Nu al favouriet: Nosweet!
Nog 1 van mijn favorieten: De collectie van NUNUNU. Menig celeb-kid is er al mee gespot. Stoer, Rocky, gedurfde prints in basic tinten. In fijne stoffen en met een mooie pasvorm. De items zijn zowel voor meisjes als voor jongens geschikt. Speciale vermelding voor het NO! - shirt. Hoezo rebels !?

Maak een statement met de Belgische collectie Six Hugs & Rock n Roll. Stoere shirts, coole tattoo's, maar ook speendoekjes, dekentjes en kekke lange mouwen- sleeves.

En dan is er nog meer: de stijlvolle handgebreide collectie van Bieq, de maillots van Little Titans voor jongens, het eigen label BERN, het kleurrijke Bodebo. En in het Najaar vewachten ze UNKK, een nieuw Nederlands Label dat later dit jaar hun eerste meisjescollectie uitbrengt. Vooral in het Buitenland verkrijgbaar, maar dus ook bij Spruit. als je durft

.

Veel plezier met shoppen bij Spruit. als je durft >>


Geen opmerkingen:

Een reactie posten