27.1.14

BOEVEN AAN DE MUUR: DE MINI & MAXIMUS POSTERS

 
LOS BANDITOS! Ik was te laat! Afgelopen seizoen toen ik de posters van Mini & Maximus ontdekte in een Nederlandse Shop en er eentje wilde shoppen, was ik te laat. Uitverkocht! Ja, ze waren eerder wel verkrijgbaar via een Engelse shop, maar nu dus rechtstreeks in NL.

Blijkbaar was ik niet de enige die ze te gek vind. En hoe vaak vind je een stoere poster tegen voor een kinderkamer (deze kunnen overigens door het gehele huis hoor) in zwart/wit. Meestal zijn ze toch -ook leuk- in kleur.  
 
Overigens zo mooi gestyled met het kussen van Fine LittleDay. En hij is super het gehele jaar door. Het kussen vind je hier.
 
Maar dit keer gaat het me niet gebeuren...nee, ik ga hem direct bestellen....maar welke.....want ze zijn allemaal gaaf. Net als de fashion trouwens, maar dat had je al gespot hier. Toch?
 
 
 
 
 
 De Mini & Maximus posters shop je HIER & HIER
 
 
 
 
 
 
 

3 opmerkingen:

 1. Mieke, ik vind ze ook te GEK maar kan niet kiezen...... haha!
  Thanks for mentioning Coos-je ! kussen Gran blijft leuk ☺

  Groetjes,

  Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil er ook graag 1! Maar kan ook nog niet kiezen haha.
  Geweldig dat je dit heb gedeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Saved with Style. Wat een leuke blog heb je trouwens..Vind je het mischien leuk om af en toe gastblogger te worden op Kidsroomzuid? Heb je trouwens facebook? de posters van MiMa zijn echt te gek! Kun je niet kiezen? De Don't grow up is wel een musthave maar de andere zijn ook super, Heb je die op de fiets gezien? laat me weten wat het wordt..benieuwd x spreek je!

   Verwijderen