14.8.13

Go Green Schooltassen

Groen wordt een belangrijke kleur voor het komende AW13/14 seizoen. En dan hebben we het over een hele range aan groen tinten. Wat we veel gaan zien zijn de army kleuren oftewel stoere dof groene legerkleuren. Effen tinten, maar je ziet bij de mooie Fashion Labels zoals Mini Rodini en Bellerose ook camouflage prints gebruikt worden voor bijvoorbeeld winterjassen. Iets waar ik even aan moest wennen, maar inmiddels ben ik helemaal om. 
 
Ook de Neon trend zet door dit seizoen, waaronder dus het neon groen. Maar de trend in Neon is breed, dus daar zie je een hele rage aan kleuren van neonblauw, -roze, -oranje tot het alom gelouterde neongeel. Dus is de keus in neon leren schooltassen van het Label Own Stuff erg groot. De leren tassen die je overigens zowel als schooltas en als rugzak kan dragen en die in verschillende maten (en dus voor verschillende leeftijden) verkrijgbaar is.  Wij vinden deze tassen overigens erg gaaf en zien er zo een klein stoer of lief kindje mee naar school gaan. Want ze zijn erg geschikt voor zowel meisjes als jongens.
 
Naast het armygroen en het neongroen zie je ook een range aan appeltjesgroen tinten en, ook al een blijvertje, mintgroen. Hoe leuk is het om, heel actueel in deze periode, een selectie te maken van schooltassen in groen! Wij konden het niet laten en waren enigszins verbluft over de keuze. Want als de keuze in groene schooltassen al zo groot is, bedenk dan maar hoe groot de totale collectie aan kleuren en tassen is. En ook al die andere kleuren en modellen zijn te gek.
 
Maar vandaag houden we het even bij groen....oftewel Go Green! 
 
 
 
 
 
ook leuk in groen zijn deze lunchboxjes, verzorgingstassen en boodschappentassen...
Bakker made with love leuke lunchbox
vrolijke lunchbox
Bakker made with love verzorgingstas - groot
verzorgingstas, iets dat je niet zonder kunt als (aanstaande) mama....
Bakker made with love tas
Leuk als boodschappentas of strandtas
 

Kun jij kiezen? Schooltassen shoppen bij Little Fashion Addict >>
Geen opmerkingen:

Een reactie posten