7.8.13

HIP NAAR SCHOOL


Fiets (& skate) helmen (heel belangrijk!), broodtrommeltjes, drinkbekers, pennenmapjes en natuurlijk schooltassen. Heel veel schooltassen! Je hebt er keus uit meer dan 200 modellen...vele verschillende materialen en natuurlijk in alle kleuren en stijlen.  Als ze ergens weten wat je nodig hebt voor schoolgaande kids dan is het wel bij Kids With Flair. Ze hebben er zo'n uitgebreid assortiment voor alles wat ze nodig hebben als ze straks weer naar school gaan.

Wij zijn fan van de lederen boekentassen van Own Stuff die op een natuurlijke wijze gelooid zijn, waardoor naar mate je ze langer draagt des te mooier het leer wordt. Handig ook dat je hem zowel als schooltas en als rugzak kunt dragen. En hij is er in veel mooie kleuren en ook in diverse formaten.
De boekentas die je als rugzak draagt ga je veel zien komend seizoen en we vinden dat niet alleen leuk, maar ook erg handig voor de kids. 

We hebben een Top 5 samengesteld, al was het moeilijk kiezen ;-) met o.a. Bakker Made With Love, een merk met waanzinnig leuke en hippe tassen en Jeune Premier, een Label dat werkt met een combi van Jeans en Kalfleer. De trends van AW13-14 "natuurlijke aardetinten", "neon" en ook "geel" zie je terug in onze Top 5.....
 1. boeken tas leer Green own stuff   handig boekentasje heeft bevestigingen aan de achterzijde om de schouderriem aan vast te maken als rugriem.  De tas is van hogekwaliteitsleder en hoe langer je het draagt, hoe mooier het wordt. Op natuurlijke wijze gelooid en met respect voor het milieu. Beschikbaar in 12 opvallende stijlvolle kleuren.

 2. "Mon 1er cartable" is een prachtig afgewerkte boekentas voor kleuters (3-6jaar) in gecoat katoen waardoor de boekentas gegarandeerd waterdicht is. Dit model kan worden gedragen over de schouder of op de rug.

3. ultra hippe boekentasje voor de allerkleinsten van Bakker Made With Love.  Voorzien van rugriemen zodat je kleinste zijn of haar boekentasje op de rug kan dragen. In vele kleuren en ook in grotere formaten.

4. hippe boekentassen met grappige leuke afbeeldingen van "Jeune Premier". De boekentassen zijn volledig in kalfsleer of een combinatie van jeans of vilt met kalfsleer.    De tas heeft comfortabel verstelbare lederen rugriemen. De boekentas heeft vooraan een handig naam kadertje. In vele vele varianten

5. Dit grappige rugzakje Giraf Red van Cocq en Pate is vervaardigd uit heel stevig canvas-katoen (100% biologisch - gecertificieerd GOTS).  Met verstelbare schouderriempjes en wasbaar


Maar er is nog meer...........
Helmen, drinkbekers, Ipad tas, pennenmapje, broodtrommels..heel veel keus voor zowel jongens als meisjes. We hebben een kleine selectie gemaakt voor de meiden!


Veel plezier met Hip naar school shoppen bij Kids With Flair >>


Direct naar de boekentassen >>
Direct naar de Fiets & skatehelmen >>
Direct naar eten & drinken >>Geen opmerkingen:

Een reactie posten