8.8.13

Dress Like Flo collection

Ongecompliceerd, eigenzinnig en oog voor detail zo staat gemeld op de website van het kledinglabel Dress Like Flo. En daar kunnen we ons wel in vinden. Het is een echte meiden collectie: shirts, broeken, sweaters, vesten, rokken jurkjes en jassen....maar ook een aantal leuke accessoires zoals shawls en hele fleurige maillots.

De eye catcher is toch wel het gilet van nep bont, dat aan twee kanten te dragen is. Daarnaast bevat de collectie veel groen en oranje tinten, gecombineerd met grijs en blauw. Dit met een aantal glitter applicaties. Je kunt de collectie onderling goed mix & matchen zoals je op de foto's kunt zien. Maar natuurlijk blijft het leuk verschillende labels met elkaar te combineren. Ons favoriete item is toch wel het grijze shirt met ronde gouden print. Opvallend en basic tegelijkertijd. We zien het graag gecombineerd op de groene skinny jeans. Maar we vinden het ook leuk dit shirt te combineren met een stoere baggypants of juist een zoet rokje van een ander Label.

Dress Like Flo shop je bij Kids Department. Wist je dat ze nu gratis verzenden (vanaf 24,95 euro en  t/m 25 aug 2013)...dat is dan toch weer meegenomen. En dat geldt overigens in de gehele shop.
Direct naar de collectie Dress Like Flo >
 Geen opmerkingen:

Een reactie posten