27.8.13

In de Spotlight! Goldfish.beWat een mooie shop...Bij Goldfish kun je heerlijk shoppen en vind je niet alleen de grote internationale FashionLabels. Ook de wat minder bekende, maar daardoor juist extra boeiend, Internationale en Belgische Labels zijn er goed vertegenwoordigd . Maar ook voor Nederlandse collecties kun je hier terecht. En dat allemaal even stijlvol, zoals we van de zuiderburen gewend zijn.

We hebben er veel moois gezien en zouden er zo een winkelwagentje weten te vullen. Het is niet alleen smaakvol gepresenteerd, het zijn met name de collecties die hebberig makend mooi zijn. En je shopt er voor de allerkleinsten maar ook voor de grotere kids want de collectie loopt van 0 t/m 12 jaar.
 
Een greep uit de Labels:  Bobo Choses, Beau Loves, Mini Rodini, de kinderlijn van Stella McCartney, Franky Grow, Kid-kid en Visual Poetry Barcelona...do we need to say more?  
 
Maar ook voor accessoires ga je in deze shop slagen...zo hebben ze een keur aan heerlijke mutsen en sjaals, maar ook hippe schooltassen. Zelfs voor schoenen (we like de Bobo Choses boots!) kun je er terecht. En zoek je een leuke maillot dan is Funky Legs een aanrader. Mocht je eens in de buurt zijn, zo nu en dan worden er shopping weekends gehouden, zoals 6 en 7 september (in Mechelen)...dan vieren ze een heel gezellig verjaardagsfeestje!  Kortom, een shop naar ons hart.....
 
Bobo Choses
 
Mini Rodini
 
Yporque
 
Indikidual
 


Franky Grow


Veel plezier met shoppen bij Goldfish >>
Geen opmerkingen:

Een reactie posten