4.10.13

FASHIONSHOOT MISZKOMASZKO & MOIDaan draagt: Baggy pants MiszkoMasko  /  Sjaal Moi  /  Regenlaarsjes Havaianas  / Shirtje Hema / Spijkerbloes Tumble 'n Dry

MiszkoMaszko..nooit van gehoord! Hoor ik je denken en dat kan kloppen, want dit kinderkledingmerk is in Nederland alleen verkrijgbaar bij KidsFinest.

MiszoMaszko is een klein lokaal bedrijf gevestigd in Polen. Met een collectie broeken en shirts, maar ook leuke jurkjes en speelse poppen. De kledingstukken en de poppen zijn stuk voor stuk handgemaakt en zelf gekleurd, waarbij gebruik gemaakt wordt van 100% natuurlijke stoffen en kindervriendelijke verf. Dan denk je al snel dat het duur zal zijn, maar dat vinden wij erg meevallen...

De schubbenbroek vonden we meteen stoer, maar we hebben nog meer favorietjes: wat dacht je van deze rode met witte sterren? Wij zien hem wel gecombineerd op een basic zwarte hoody.  Maar de zwarte baggy met over-all zeemeerminnenprint is ook the bomb, als je het mij vraagt. 

We hebben hem gecombineerd met een spijkerbloes en simpel basic zwart shirtje. En de sjaal van Moi maakt het compleet. Wat vind jij van deze Look?

MORE MISZKOMASZKO HERE >

MORE MOI HERE >


1 opmerking: