17.11.13

FREE DOWNLOAD AFTELKALENDER SINT


Hoe was jullie intocht gisteren? Wij zijn ook met zijn drietjes en lieve vrienden naar de Sint en de intocht gaan kijken. We hebben een super ochtend gehad, die we nog hebben voortgezet in een gezellig lunchcafeetje.


Daan heeft zijn ogen uitgekeken en was heel enthousiast...maar stiekem ook wel een beetje bang voor die gekke Sint op zijn paard. Ja, de koppeling Sint en cadeautjes is hier allang gemaakt en hoe gezellig is het te horen dat deze ruim drie jarige de Sinterklaas liedjes al uit volle borst meezingt.

Hier is het aftellen dus al begonnen en is het schoentje ook al gezet -hierover later vast nog meer- . Vorige week ontving ik deze aftelkalender in de mailbox en wil hem graag met jullie delen. Hij is gemaakt door Homemade Happiness en is hier gratis te downloaden. Maar hij zit ook in de Vier & Versierkalander van 2014.

Naast het bloggen over alle leuke zaken wat we altijd al doen, zullen we deze periode natuurlijk ook de nodige aandacht geven aan het sinterklaasfeest en komen we met kado tips, leuke DIY en zullen we jullie vast ook laten zien wat Daan in zijn schoen krijgt tenminste als hij lief is geweest ;-) en meer!

En over schoentjes gesproken! Vanavond al maken we de winnaar bekend van de Give Away! Win een kadobon t.w.v. 50 euro bij Kinderschoenen.nl. Je kunt vandaag nog meedoen tot 18u! Misschien kun je wel nieuwe schoentjes zetten. Hoe leuk zou dat zijn...

Mocht je ons nog niet volgen...Dat kan via Facebook en Twitter. Doen hoor! Ben je als 1e op de hoogte...

 

Ook super leuk en Nieuw! Het Kant&Klaar Knipboek, speciaal voor Sinterklaas. Homemade Happiness lanceert een boek met zestien papieren knipvellen. Knippen, plakken en klaar ben je voor 5 december.
Het Knipboek Sinterklaas bevat zestien papieren knipvellen voor het zelf knutselen van een origineel Sinterklaasfeest. Met onder andere een handige AftelKalender, een SchoenzetKalender met bijpassend verlanglijstje, zwaaivlaggetjes voor de Intocht en een officieel vel briefpapier van Sinterklaas, inclusief envelop. Verder bevat dit KnipBoek ook traktatietoppers, taartversiering, mini-slingers, inpakpapier en labels.
Bij het Knipboek horen acht printbare knipvellen met onder andere een recept en verpakking voor reuze-pepernoten, cadeaupapier InpakPietjes, lootjes voor de ongelovigen, extra inpakpapier en labels en natuurlijk strijk-applicaties van Zwarte Piet.
Het KnipBoek Sinterklaasfeest kost € 13,50 en is online te bestellen.

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten