16.12.13

The Kids on The Moon Collection

 
Kids on The Moon is zo'n Label dat direct je hart steelt, op het moment dat je het leert kennen. Zo gebeurde ook bij mij, toen ik voor het eerst de collectie zag. Extra bijzonder maakt het, dat het merk niet op veel plekken in Nederland verkrijgbaar is, dus de kans dat je er iemand uit de klas mee ziet is niet zo groot.
Ja, je kan deze collectie overal dragen. Naar school! Maar deze collectie leent zich ook uitstekend voor feestjes. En laat het nou binnenkort Kerst zijn. We hebben een aantal jurkjes gezien die erg leuk en mooi zijn voor de feestdagen. Stijlvol, subtiel en toch ook comfortabel. Een tuniek met een zeer gedetailleerde print van een vlinder..op de rug. Erg mooi gemaakt. En ja, de tutu's zijn natuurlijk onweerstaanbaar. In meerdere poederachtige kleuren.

Kids on The Moon is een Pools Label. Wat is er toch gaande in Polen, want hadden we het eerder al over NoSweet  .... nu weer een Label waar we gelijk voor vielen. Polen Rocks, kunnen we wel zeggen!

Met zijn poederachtige kleuren, de mooie pasvormen en verfijnde stoffen zeggen we WOW! In de collectie veel effen stoffen maar nu ook -nieuw- streepjesjurkjes, altijd weer met die mooie snit en subtiele details. Niet uitgesproken, maar soms wel opvallend. Nieuw is de kleur zwart die de collectie binnenkomt en hier en daar duikt de wolkenprint weer op. En vergeet niet dat deze collectie er zeker ook voor de jongens is, met zijn mooie baggy's en truien.  En de Luna hood trui met wolk print, tja...die blijft geweldig!
 

  
  
 
 
De wintercollectie AW13 Kids on The Moon shop je bij Kidsfinest  >>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten