15.12.13

OUR CHRISTMAS DECORATION AT HOME


Alle speelgoed aan de kant, de kartonnen doos - of eigenlijk dozen, want hoe kan het toch dat dat elk jaar weer meer wordt - waar we de kerstballen in bewaren nog snel van de foto gesneden. Een kleine impressie van onze kerstversiering in huis. Ik ben altijd wel van de snelle styling. En er kwam toch een kerstboom!
Geen hele grote dit jaar, maar een exemplaar voor 1 euro van Ikea. Nou ja, 1 euro...het was nogal een heel gedoe en volgens allerlei voorwaarden, maar omgerekend kom je uit op 1 euro..tenminste als je in Januari even terugkomt om die waardebon in te ruilen...ja, komt dat ff uit...not! 

Ik shopte eindelijk het kussen van Little Fine Day - uit onze Kerst Favourites van December- dat al een tijd om mijn wishlist stond. Een uitgelezen moment om hem nu eindelijk in huis te halen. De vintage -bakeliet- looplamp komt van Brut in Amsterdam.  En de wordbanner, die we tijdens Flavourites Live bij Engel. tegenkwamen kreeg de toepasselijke tekst "Merry Christmas".  En het metalen krukje waar ik deze week tegenaanliep (voor 20 euro!) werd meteen gebruikt om de ballen in de boom te hangen.

Het super kitsch kerststalletje onder de stolp, willekeurig gerangschikt door Daan - die zijn Little10Days broek met verve draagt- wordt zorgvuldig bewaakt door het Playmobil mannetje. Leuk, het witte honeycomb kerstboompje ontving ik in de Bloggers Goodiebag. En de groene honeycomb die we in Augustus gebruikten voor dit feestje, werd ook weer uit de kast gehaald. Het enige dat we nog missen is.....sneeuw!


 
 
 

1 opmerking:

  1. Wat een fijn en leuk bericht, ziet er allemaal mooi uit. Dank jullie voor de aandacht voor de ENGELpunt producten. Groetjes, Sabien

    BeantwoordenVerwijderen