29.4.14

ONLINE SPRING MAGAZINEHadden we onlangs nog de lancering van de ubercoole video van Springstof. Vandaag het online magazine van Born2bSeen. En wat is hij mooi geworden. Want als je de stijl van Geraldine -eigenaar- kent plus de (web)shop Born2bSeen kent dan weet je dat het magazine een clean, strakke en stijlvolle look heeft. 

En zo gaaf om te zien hoe de fashion uit de shop gedragen wordt door de kids. En dus zien we vele items uit de shop, heerlijk gemixt & matcht.  En zien we naast modelletje Milly -wat doet ze dat goed,he-, ook kleine stoere Beau voorbijkomen in de coolste & mooiste sets. Mooie Lisa. En die baby-twins. Werkelijk cute! Mijn favoriete (jongens)set: de knitted sweater van Louis Louise gecombineerd met de grijs gemĂȘleerde baggypants van 1+ in the Family (Page 39 ;-)

En wij staan er ook in! Want Kidsroomzuid werd gevraagd naar onze musthaves! Net als blogger Ileen van Les enfants a Paris. Het Spring online Magazine Lezen? Klik hier om naar het online Magazine te gaan.

HOT NEWS: Vandaag opent Born2bSeen, samen met KidsDepartment een POP-UP-SHOP in Rotterdam. Waar? In het oude pand van Joris &Juul. Adres: Bergse Dorpstraat 120 Rotterdam. Openingstijden: di-za: 10.00 -17.30u.Geen opmerkingen:

Een reactie posten