17.7.14

WEBSHOP SPOTLIGHT: SAMA-SAMAHet is alweer een tijdje geleden dat we een webshop hebben kunnen laten zien die new, fresh en hip is. Vandaag laten we jullie kennis maken met SAMA-SAMA. Een online Fashion shop, die onlangs zijn virtuele deuren openden. Daar willen wij natuurlijk meer van weten!

Bij SAMA-SAMA vind je Little Cocoa Bean,  een merk met comfortabele & fashionable items en met de coolste overall prints. Wat dacht je van een cactusprint op een baggy, of een mountainprint op een rokje - met asymetrische snit-. en dat kan van 6 maanden t/m 5 jaar.

Wat je zeker moet gaan ontdekken zijn de Agatha Cub petten. Ontworpen in New York met een ubercoole urbanstyle bodega print. Een 5 panel cap, die verstelbaar is en gemaakt van organisch katoen en met die waanzinnig print. Cool for the holidays, vinden wij.

SAMA-SAMA komt ook met een eigen lijn. Creatieve geesten dus bij SAMA SAMA.  De eigen ontworpen flamingostof - a hit - siert uni-sex shirts, longsleeves en een warme trui. en ook deze zijn er voor de allerkleinsten & grotere kids. Maar de collectie zal zich gaan uitbreiden. Benieuwd zijn wij alvast naar nog meer creativiteit en prints.

Verder zijn er de hoody's van Conboli en binnenkort wordt ook Lion of Leisure - je weet wel het Antwerpse Label met dierenprints op shirt, longsleeves, knuffels en totebags, dat je al op KRZ hebt kunnen spotten. Voor de winter staat eind Juli de Quel Carrousel Mini Rodini AW14 collectie gepland. En er komt nog veel en veel meer! Houdt deze shop dus in de gaten en voor nu, zou ik zeggen: Get inspired bij SAMA-SAMA, de coole nieuwe aanwinst in Fashion style. Oh ja, vergeet ik bijna te vertellen dat er Sale - koorts is bij Sama-Sama.


Naar SAMA-SAMA >>De filosofie van SAMA-SAMA: We zijn een jaar geleden begonnen met het maken van biologische baby en kinder kleding onder de naam SAMA-SAMA. Nu een jaar verder verkopen wij ook andere leuke merken in onze webwinkel. De gedachte achter deze SAMA-SAMA shop is om alleen merken te verkopen die niet alleen een goed verhaal en concept hebben achter hun merk/kledinglijn. Maar die ook hun kleding op een mens en mileu vriendelijke wijze hun produceren. Het kan echter wel zijn dat je een kledingstuk ziet die niet helemaal 100% uit biologische stoffen/materialen bestaat. Maar wij maken het onze dagtaak om alleen merken te vinden die net even die stap extra zetten voor een beter milieu. Heb je vragen of opmerkingen? over ons of onze merken die wij verkopen in de shop? stuur gerust een mailtje. We beantwoorden graag al uw vragen.

Ons eigen merk SAMA-SAMA is een beetje ons kindje. De kleding is tot nu toe alleen nog exclusief in onze shop te koop. Alle kleding is met de hand gemaakt in nederland met alleen biologische (organic) stoffen die een keurmerk hebben. De gebruikte stoffen van eigen ontwerp zijn op een mileu vriendelijke wijze gedrukt op biologische interlock knit (Global Organic Textile Standards: GOTS gecertificeerd). Deze zomer hebben we een vrolijke Flamingo dessin ontworpen. De aankomende seizoenen zullen we steeds meer eigen stoffen ontwerpen en vernieuwende patronen ontwikkelen.

Wil je een persoonlijks laten maken op aanvraag? Bijvoorbeeld voor een pasgeboren kleintje? Of wil je een kledingstuk in een maat die niet op de site staat? Neem dan even contact met ons op via e-mail (zie onze gegevens onder aan de pagina) en vertel ons je wensen. We zullen dan zo snel mogelijkheid laten horen wat de mogelijkheden zijn. Houdt er wel een beetje rekening met een iets langere levertijd omdat het speciaal voor u gemaakt zal worden.


1 opmerking: