6.10.14

AW14 HAAS & de T van Tinus


Ik ben helemaal into de letters en cijfers! Hebben jullie dat ook? Binnenkort komt er toch eindelijk een Playtype poster in huis. De B  (van Blendermagazine, je weet wel). Hebben we een vintage lamp in de vorm van een letter..en een poster in grafisch zwart/wit met een 4. 

En ik ben niet de enige die gek is op grafische letters & cijfers. Getuige de populariteit van de designletter mokken en meer. Oh ja, ook deze hebben we voor de hele familie. 

Haas, het Amsterdamse Label, speelt dus enorm goed in op deze trend. En dat met de letter T. De T van Tinus, De T van Trend, de T van Top, de T van Tijdloos. 

En sloeg de T- zomercollectie erg aan & zag je hem hier, als je ons gevolgd hebt. Winter 2014 gaat door op deze trend met nieuwe items en nieuwe kleuren. Zien we nu een jumpsuit, welke we gaaf vinden & waar je wel in zou willen wonen. Maar de grafische print staat ook mooi op sweaters, jurkjes, rokjes en broeken. En het kleurenpalet van grijs & zwart is een mooie basis voor deze winter en maakt de collectie goed te combineren tot verschillende looks met andere labels.

Omdat de herfst opeens zijn intrede doet, laten we ook beelden zijn van de 20x20 collectie, waarmee je je eigen maat babydekentje of plaid kunt samenstellen. Bijzonder, mooi & behaaglijk. 

Daarnaast komt Haas deze winter met de B-right collectie...ja, er valt wat te kiezen! 

In de shops vind je Haas  Hier  &  Hier  .

Benieuwd naar de (andere) collecties van Haas, check dan de website van Haasmaakt.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten