3.10.14

SHOP THE LOOK: BOBO CHOSES


Iets mogen uitzoeken bij Little Sahou voelt een beetje als een kind in een snoepwinkel. Wow, top, heerlijk...maar ook help....wat moet ik kiezen...kan ik ├╝berhaupt kiezen tussen alle mooie merken en dus super toffe items. En ik kan kort antwoorden; Ja, het is gelukt! want natuurlijk kon het maar 1 item worden...de broek van Bobo Choses in DE print van het seizoen. En wat vinden jullie...is het een goede keus?

En wat we niet gekozen hebben....de rest van de collectie Bobo Choses - bizar goed deze winter-....al dat moois van Mini Rodini...de leuke prints van Emile et Ida, met de franse toef...American Outfitters, Bellerose....en vanaf dit seizoen het surflabel Mini & Maximus. Je snapt het al....een snoepwinkel. Kijk zelf maar eens!

De "A day in L.A" collectie van Bobo Choses is zo goed ontvangen! Met de Fake Fur Coat, de vintage look..en met deze leopard print, die werkelijk van het scherm spat! Vooral ook erg mooi als jurkje voor de meiden en als legging voor de allerkleintjes. Maar ik zie ook graag de shirts met deze print, die overigens ook in een mooie oranje/rode tint verkrijgbaar is. 

De broek is semi baggy. En al lijkt hij op een baggybroek, hij is gemaakt van een stevige katoenen stof en heeft een spijkerbroekmodel, met zakken op de achterkant. De elastische boorden aan de broekspijpen maken het dan weer wat speelser. Ja,een top broek!

Zo'n broek heeft niet veel extra's nodig, dus combineerden we hem met een zwart Booso shirt en met een Beanie van Beau Hudson. Wat vinden jullie van deze look? He Wears:  Semi Baggy broek Bobo Choses  // Shirt Booso  //  Beanie  Beau Hudson  // Shoes De Vries

Voor meer Bobo Choses kijk je hier. En heb je zin om te shoppen klik dan gewoon hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten