10.10.14

SHOP-THE-LOOK; GET THAT GUITAR


Onlangs ontving ik een mailtje vanuit Barcelona! Een aantal creatieve geesten zetten er een samenwerking op, wat resulteert in TheLazyJellyfish. Een merk dat shirts, hoodies, jurkjes ontwerpt...en gitaren!

Ik kende dit Label nog niet, maar na het zien van de website werd ik enthousiast...wat een stoere items...zeker niet standaard en de creativiteit voel je als je de site bezoekt. En de gitaren vonden we wel cool. In drie modellen. De kleintjes zijn zoo schattig. Ooit zulke stoere rammelaar gezien? Want ja, er zit een belletje in, en de steel van de gitaar past perfect in een babyhandje. 

De gitaar die wij uitzochten is een maatje Medium - er is echt een keur aan kleuren en dessins, wij kozen voor zwart met een accent wit en rood- , met een echte draagriem..zoals dat hoort bij gitaren. 

Het gezicht toen het pakketje binnenkwam was zooo goed! Inmiddels worden hier heuse concerten gegeven en kunnen we wel zeggen "Lenny Kravitz meets Piet Piraat" want zijn de liedjes vaak lief, de bewegingen die erbij gemaakt worden zijn op zijn zachts gezegd rocky te noemen. 
Guitar Crazy Jellowfisch; 

He wears: baggypants Moi  / Shirt Just bo  /  Poster Don't grow up 

The Lazy Jellyfish  ontwerpt ook shirts, hoodies &jurkjes. Je vindt ze hier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten