13.11.12

CountDownkaart Sinterklaas + leuke aankondiging

Deze CountDownkaart helpt ouders én kinderen bij het aftellen van het aantal nachtjes tot aan Sinterklaas. Nuttig voor de kleintjes, want tijdsbesef is best moeilijk voor hen. En leuk, want het plakken van de stickertjes is iedere dag al een klein feestje tot aan het grote feest.
De aftelkaart is een vrolijke kaart (ca 21 x 15 cm) met 20 stickertjes. Plak elke dag een rode bal aan de slinger. Je begint met plakken op 16 november (net na de intocht). Als alle ballen rood zijn, is het eindelijk pakjesavond! Voor 2 euro(!) bij gezinnig.
Ik heb hem ook al besteld en zal een foto van Daantje met aftelkaart op facebook plaatsen .Doe je ook mee? 
 
Kidsroomzuid gaat veel aandacht besteden aan het sinterklaas feest. We hebben een KIDSROOMZUID SINTERKLAAS SPECIAL. Van 15 nov 2102 t/m 7 dec 2012 zullen we iedere dag posten over sinterklaas onderwerpen. We hebben heel veel cadeau ideeen (voor de Sint ;-) ) verzameld, samen met de leukste webshops. Daarnaast hebben we nog meer leuke onderwerpen. Zo gaan we pepernoten maken, zingen, knutselen enz. En mocht je niet slagen in onze kidsroomzuid sinterklaas shopgids dan hebben de webshops nog zoveel andere leuke cadeau's!
PS zoals altijd posten we om 9 00u in de ochtend. Share it!