25.10.13

SHOP THE LOOK: LION OF LEISURE

 
Hier houden we van, Lion of Leisure. Een klein en onafhankelijk kidslabel uit Antwerpen. Brand new, kunnen we wel zeggen. Want dit seizoen  lanceren ze hun eerste collectie met daarin all seasons shirts, tote bags - de bekende katoenen tassen- en knuffels. Stuk voor stuk ge├»llustreerd met humoristische - en zeer gedetailleerde- dieren illustraties.
 
Lion of Leisure is opgericht door een Nederlands/Engels designerduo Matthew Grove (UK) en Saskia Solberg (NL), gevestigd in Antwerpen. Naast dat ze de collectie zelf ontwerpen, worden de humoristische dieren-illustraties zelf getekend en daarna met de hand bedrukt. WOW! Een collectie die is gemaakt van 100% biologisch katoen, GOTS gecertificeerd en bedrukt met biologisch afbreekbare inkt op waterbasis.
 
Wat een heerlijk stoer merk! Dat is onze reactie op de lancering van Lion of Leisure. De prints zijn een lust voor het oog en zijn zeer gedetailleerd met hier en daar een grappige noot. Een leuke mix. We hebben het shirt gecombineerd met een Baggy pants van Moi en een sjaaltje van Scotch & Soda. Maar de shirts zijn natuurlijk op 101 manieren te combineren! Oftewel, Een nieuw en verfrissend kids label dat zich heerlijk laat mix & matchen. Get inspired! En check zeker ook de knuffels en tote bags in de shops, want wij vinden ze nogal cool...
 
    
 
 
In NL is Lion of Leisure exclusief verkrijgbaar bij Purestarters en Orange Mayonnaise (we hebben tuurlijk weer een rechtstreekse link gemaakt....check zeker ook de tote bags en knuffels. En de shirts zijn er ook in babymaatjes)
 
  

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten