27.10.13

Zilverblauw en Fluor

WEB_NGUWEB_HOPE
Vaak zijn de mooiste initiatieven diegenen die uit passie ontstaan. Ik denk dat je dat ook kunt zeggen over de serie posters en (nu ook!) kaarten van Zilverblauw. Zilverblauw is oorspronkelijk een blog dat geschreven wordt door Anki, moeder van twee, met de leukste onderwerpen en vol met inspirerende foto's door Anki zelf geschoten. Echt, mocht je het nog niet kennen (wat ik me haast niet kan voorstellen) dan zou je beslist eens een kijkje moeten nemen bij Zilverblauw en ik weet zeker dat je ge├»nspireerd raakt.
 
Zilverblauw is nu ook een kleine schop met door Anki ontworpen posters en kaarten. Zo mooi en inspirerend in een baby/kinderkamer. Maar staat mooi in elke kamer, dus ook de woonkamer, werkkamer enz. Leuk zijn ook de nieuwe kaartensets, zodat je iemand kan verrassen met fijne post , maar zelf willen we ze in huis met maskingtape aan de muur.
En de prijzen; die zijn heel vriendelijk!
 
Nieuw is de serie posters: De analog diamond, die onlangs werd uitgebracht. Mooi de combi tussen fotografie en grafische beelden met de Fluor als onze favoriet
 
Bekijk de blog Zilverblauw hier>> (een echte aanrader !)
 

Enjoy je bezoek aan Zilverblauw >>


..pictures by Zilverblauw


Geen opmerkingen:

Een reactie posten