22.1.14

HOT NEWS! LANCERING BEHANG "HIGH ABOVE " LILE SADI

 
WALLPAPER De lancering van een nieuwe serie behang op blog! We hebben het nog niet eerder gedaan en daarom extra leuk. Want dit vinden wij zo mooi en we denken dat jullie dat ook zullen vinden. 22 Januari 2014, de lancering van de nieuwe behang collectie "High Above" van Studio Lilesadi voor Photowall uit Zweden.

De collectie is geïnspireerd op de grafische structuren en dieren in de bergen. Het resultaat; vier behang motieven, elk met een unieke kijk op het thema.
 
Geen felle kleuren, mooie prints....onze favoriet: de bergen "High Above" print. En dachten we in eerste instantie dat we met Scandinavische ontwerpers te maken hadden. Niets is minder waar! Studio Lile Sadi is in 2011 opgericht door de Duitse textiel designer Dinah Smutny en haar zus Sarah, met een marketing achtergrond.
 
Een goeie combi, zo blijkt. Want naast behang, bevat de collectie ook andere interieur producten zoals mokken, kussens, posters en een broodplank in de vorm van een beer. Te gek! En nu is er ook een collectie kinderkleding aan toegevoegd.
 
Alles met een Nederlands tintje, want de studio is gehuisvest in Rotterdam.

 

 
 
 
 
 
 


1 opmerking: