5.2.14

SS14 MOI


De Moi Collectie is inmiddels een begrip en bestond de vorige collectie nog uit kleine decoraties van de Raaf, inmiddels zijn de prints groter of meer frequent aanwezig. Dan weer afgewisseld met een subtiele overall print. Dit geeft weer een frisse impuls aan de collectie, die bestaat uit shirts, heerlijke baggybroeken, jurkjes en nieuw: rompertjes. So cute!

De SS14 collectie bestaat wederom uit voornamelijk de basickleuren zwart, grijs en wit met een klein accent geel. Knal geel!

En de collectie met veel uni-sex items loopt van 0 t/m 8 jaar. De raaf blijft een constante factor in de Moi collectie en we kunnen inmiddels wel stellen dat hij is uitgegroeid tot het handelsmerk van de IJslands architecte woonachtig in Denemarken. Hij bezocht haar regelmatig bij haar werkkamer.

Maar de familie is uitgebreid! Want naast de Raaf is er nu ook een grafische print in de collectie. Mooi.

Moi laat zich goed combineren en ik denk dat daar ook de charme zit. Leuk om een Moi item met heerlijke print te combineren met een basic item of juist met een felle tegenhanger. En mocht je even geen zin hebben in een print, ook daar aan is gedacht middels een aantal basic items. Heb je de grijze Baggypants al gespot? Let summer start!

 
 
MOI shop je online bij PurestartersOrange Mayonnaise  en  Springstof.
 
 
 
 

1 opmerking: