15.3.14

NEW SHOP! De VriesWe kunnen ons geen beter moment voorstellen om deze shop aan jullie voor te stellen. Nadat afgelopen week de zon is doorgebroken en de lente stiekem al begonnen is. Hebben we allemaal niet een beetje schoenenstress? Want he, de winterlaarzen zijn nu toch wel te warm om te dragen.

Tijd voor zomerschoenen, sneakers, sandalen, ballerina's, stoere boots, lage laarsjes en slippers. Voor het laatste ga je hier niet slagen, maar voor al die andere schoenen zeker wel! Meet: DE VRIES.

DE VRIES is een jong no-nonsense Nederlands kinderschoenmerk met goede leren schoenen, zonder poespas. De collectie bestaat uit 10-genummerde-basismodellen, die gemaakt wordt in Portugal en allen uitgevoerd zijn in hoogwaardige leersoorten. Tijdloze kleuren plus kleurrijke, modische kleuren. Zo zagen we een knalgele instapper, met riempje. Maar ook zachtblauwe halfhoge Laarsjes. Liever groen of rood? Ook al in het assortiment.

Een super collectie, met veel leuke modellen voor de zomer! Nu al favoriet bij ons zijn de witte sneakers met groene strepen. Maar ook de halfhoge laarsjes in zomers zacht blauw, zien wij graag bij de meisjes. En dan de desert boot! Voor welk nummer ga jij?

> Direct naar De Vries kinderschoenen  /  De Vries kinderschoenen in onze SHOPGIDS!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten