25.4.14

SHOP-THE-LOOK:Broer & ZusVandaag gaan we no-nonsense met de zomercollectie van Broer & Zus. Je kent Broer & Zus als shop -met mooie merken als Mini Rodini, Stella McCartney, Franky Grow, enz -. Maar wist je dat Roos - eigenaar van- ook elk seizoen een eigen collectie uitbrengt? Onder de naam: Broer & Zus. Dit staat dan ook heerlijk op het label dat stoer aan de zijkant van het shirt is gestikt.

We laten jullie binnenkort nog wat meer zien van de SS14 collectie. Maar vandaag Daan in een shirt van dit Label. Ons oog viel meteen op het shirt met raketijsje. Cool, hoe dit ijsje zich al zo lang staande houdt. Ik was er vroeger als kind al gek op. En sinds Daan het shirt heeft, wil hij eigenlijk ook niet meer anders dan raketijsjes.

Een heerlijk no-nonsense shirt, dat bijzonder mooi is afgewerkt, gemaakt is van een goede stof & een mooie slimfit pasvorm heeft. En de print die knalt lekker en geeft elke outfit een grappige retro twist. Leuk!  We combineerden het shirt met een baggypants van Just Bo & natuurlijk Daan zijn nieuwe stoere pet van Mini Rodini. De regenlaarsjes (die we ook opvallend vaak dragen als de zon schijnt ;-) zijn van Havaianas.

A summerlook! Daan draagt; Shirt raket Broer & Zus / Baggypants Just Bo  / regenlaarsjes Havaianas / Pet Mini Rodini

Benieuwd naar de gehele Broer & Zus zomercollectie? Kijk dan eens hier! tip: het gele jurkje met (schep) ijsje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten