24.4.14

Smart brands for little ones

Even voorstellen. Ik ben Christel, bedenker van StudioMoois www.studio-moois.nl, Styling | Concept. Mama van Sarah (4) en Tobias (1,5). Loves Fashion, Interior, lifestyle for kids.

Wil je Christel volgen kijk dan eens op onze About-pagina.

Smart brands for little ones 

Het is een hele uitdaging een merk of webshop te vinden, waar nog niet of nauwelijks over is geschreven. Maar mijn zoektocht wordt beloond met de mooie webshop van Annemarie van Fie & Vic!
Als je houdt van mooie, stoere, bijzondere merken weet ik zeker dat je blij en geïnspireerd raakt van Donsje Amsterdam, Émile et Ida en Mi Pequeño Lucas! Note: het merk Mi Pequeño Lucas is in Nederland alleen in de webshop van Fie & Vic verkrijgbaar! Uniek en bijzonder, hoe leuk!

Prachtige items van de hoogste kwaliteit en met liefde gemaakt. In mooie, zachte stoffen en in prachtige kleuren en prints. Overduidelijk dat niet alleen deze merken, maar ook Fie & Vic oog voor detail hebben. We love it!

Hot news!

Binnenkort zal de webshop van Fie & Vic worden uitgebreid met de merken Diapers & Milk, Babe & Tess, I dig Denim en 1+ in the family. Een prachtige aanvulling op de reeds bestaande merken; wij zijn dus erg enthousiast en kunnen niet wachten! Wil je op de hoogte blijven? Volg Fie & Vic via Facebook of Instagram. Keep you posted…

 Stylingtips:

Combineer de pofbroekjes met een basic hempje en een stro of vissershoedje. Het zwaluwen bloesje is lief en stoer met een denim shortje en een kleurig armbandje of ketting. De leren schoentjes passen echt overal bij!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten